Poslovni prostori, SPO Sjenjak, Tuzla-NOVOGRADNJA

Poslovni prostori, SPO Sjenjak, Tuzla-NOVOGRADNJA

Poslovni prostori, SPO Sjenjak, Tuzla-NOVOGRADNJA

Tuzla, Bosnia & Herzegovina

Prodaja

Po dogovoru

  • DSC_0095
  • DSC_0092
  • DSC_0120

ID Nekretnine :

 RH-6558-ponude

Kvadratura
46 - 190 m2
Godina izgradnje
2020

Kratki opis

CIJENE:

– POSLOVNI PROSTORI DO 100 m2 = 3000 KM/m2

– POSLOVNI PROSTORI PREKO 100 m2 = 2800 KM/m2

S posebnim i velikim zadovoljstvom objavljujemo da u ponudi za prodaju imamo poslovne prostore u stambeno poslovnom objektu Sjenjak u Tuzli. Projekat je jedistven i takve vrste, gdje je namjera investitora da ponudi atraktivne, praktične i moderne poslovne prostore.

SPO Sjenjak se sastoji od tri lamele i to O1, O2 i O3. Lamele O1 i O3 imaju po deset etaža, dok lamela O2 ima petnaest etaža.. Materijali sa kojim je planirana izgradnja stambeno-poslovnog objekta Sjenjak zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i osiguravaju trajnost, kvalitet i najzahtjevnije uslove u eksplataciji objekta, a istovremeno osiguravaju efikasnu toplinsku izolaciju, visoke zahtjeve za hidroizolacijima, te zaštitu od požara.

Kombinacija visoke kvalitete, funkcionalno izprojektovanog prostora i odlične lokacije, a sve to uz prihvatljive cijene i način plaćanja, čini ovu ponudu jedinstvenom u okruženju. Korištenje najkvalitetnih materijala, kao i opreme.

Pored izvrsnog vizuelnog izgleda i kvalitete objekata projektovanih od strane renomiranog arhitektonskog biroa, investitor stambeno-poslovnog objekta Sjenjak je budućim vlasnicima omogućio da svoje poslovne prostore opreme po vlastitom ukusu. Svi kupci će tako biti u prilici da u fazi izgradnje odaberu podne podloge, kupaonu galanteriju u kupatilima, modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta, keramičke ploćice prve klase sa dodatnom mogućnosti izbora drugačijih varijanti po želji, uz nadoplatu eventualne razlike u cijeni.

Ulazna vrata u poslovne prostore su najviše kvalitete. Unutrašnja stolarija je kvaltetna drvena. Zidovi su termički zaštičeni. Svi podovi u objektu su zvučno i termički obrađeni. Podne obloge u ulaznom dijelu hodnika i sanitarija, su urađeni od vrhunske prvoklasne keramike. Kupatila i toaleti su opremljeni ugradbenim vodokotlićima i prvoklasnom sanitarnom opremom. Zidovi u stanovima su obrađeni u bijeloj boji. U kupatilima i toaletima zidovi su obloženi kvalitetnom prvoklasnom keramikom.

Izgradnja stambeno poslovnog objekta je pocela u Maju 2018 godine, a završetak radova, pa do samog useljenje u objekat je planirano za mart 2020 godine.

Lokacija:
Atraktivna, mirna, kao i sigurna lokacija, koja se istovremeno nalazi nedaleko od glavnih saobraćajnica je lokacija na kojoj je smješten SPO „Sjenjak“ , a koja se nalazi u ulici Ismeta Mujezinovića u popularnom tuzlanskom naselju Sjenjak u Tuzli. U samom krugu od cca 450-500 metara se nalaze osnovne škole, apoteke, ambulanta, poluklinika “Vaše zdravlje”, obdaništa, banke, TC Sjenjak i “Dramar”, marketi “Bingo”, sportski tereni, šetalište, mnogobrojni trgovački i ugostiteljski objekti, autobuska i taksi stajališta, kao i ostalih sadržaja neophodan za ugodan i miran život. Sama njegova izdvojenost od najprometnijih saobraćajnica zajedno sa bogatim vanjskim uređenjem, te izvrsna saobraćajna povezanost sa centrom Tuzle.

CIJENE:

– POSLOVNI PROSTORI DO 100 m2 = 3000 KM/m2

– POSLOVNI PROSTORI PREKO 100 m2 = 2800 KM/m2

 

Podijeli i sa drugima

Slične nekretnine

Facebook