Dvosoban stan površine 75 m2 pored Mupa TK, Centar, Tuzla

Dvosoban stan površine 75 m2 pored Mupa TK, Centar, Tuzla

Dvosoban stan površine 75 m2 pored Mupa TK, Centar, Tuzla

Tuzla, Bosnia & Herzegovina

Prodaja

130,000KM

  • DSC_0608
  • DSC_0598
  • DSC_0594
  • DSC_0591
  • DSC_0610
  • DSC_0601
  • DSC_0605

ID Nekretnine :

 RH-7290-ponude

Broj soba
3
Kupatila
1
Kvadratura
75 m2

Kratki opis

Prodaje se dvosoban stan na atraktivnoj lokaciji pored Mupa TK u Tuzli. Površina stana je 75 m2, a sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila, toaleta, predsoblja i ostave. Osnovna karakteristika ovog stana, pored odlične lokacije i spratnosti je kvaliteta gradnje, odličan raspored prostorija i maksimalno iskorišten stambeni prostor. Stan je osunčan i veoma prozračan što doprinosi ugodnoj atmosferi za boravak. Obzirom na lokaciju u užem dijelu grada, pruža veoma brz i jednostavan pristup ostalim djelovima grada. Iza stambene zgrade je parking prostor za stanare. Blizina strogog centra grada kao i obilje prostor za dječiju igru čini ovu lokaciju veoma pogodnom za miran i ugodan porodični život.
Lokacija:
Stan se nalazi na jedinstvenoj i atraktivnoj lokaciji u centru grada u neposrednoj blizini Mupa TK i šetališta Slana banja u Tuzli. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život jer se nalazi u užem dijelu grada i svih neophodnih gradskih sadržaja. U neposrednoj blizini se nalaze osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, Sud i Tužilaštvo Tk, Mup TK, Konzum centar, mnoštvo ugostiteljsko-trgovačkih objekata, sportsko-rekreativni centar “Panonska jezera”, šetalište Slana banja, pješačka zona, apoteke, banke, saloni, kao i sav ostali sadržaj koji jedna urbana sredina posjeduje.
Standard:
Centralno gradsko grijanje. Vanjska petokomorna PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Brodski pod u dnevnom boravku, spavaćoj sobi, trpezariji i predsoblju. Keramičke ploćice u kuhinji, kupatilu i toaletu. Internet. Interfon. Telefon. Kablovska TV.

Podijeli i sa drugima

Slične nekretnine