Poslovni prostor povrsine 15 m2, centar Grada Tuzla

Poslovni prostor povrsine 15 m2, centar Grada Tuzla

Poslovni prostor povrsine 15 m2, centar Grada Tuzla

Tuzla, Bosnia & Herzegovina

Iznajmljivanje

Po dogovoru

  • poslovni prostor - izdavanje - iznajmljivanje - centar tuzla - nekretnine
  • DSC_0940
  • DSC_0914
  • DSC_0907

ID Nekretnine :

 RH-9394-ponude

Kvadratura
15 m2

Kratki opis

Izdaje se poslovni prostor površine 15 m2 na atraktivnoj lokaciji u centru grada u neposrednoj blizini Opštine Tuzla i hotela“Mellain“ u Tuzli. Poslovni prostor se nalazi u neposrednoj blizini Suda TK i NLB banke. Prostorija je veoma pogodne za razne tipove djelatnosti kao što su kancelarijske, ordinacije, advokatske, administrativne, predstavništa firmi ili trgovačke djelatnosti. Pristup vozilima je omogućen do samog objekta, a ispred objekta je zajednički parking prostor. Kancelarijski prostor je okružen mnogim ugostiteljsko trgovačkim objektima te ima veliku frekvenciju pješačkog i drumskog saobraćaja što predstavlja dobru investiciju za budućeg zakupca.

 

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi u ulici ZAVNOBIH u neposrednoj blizini Opštine Tuzla. U blizini se nalaze Sud i Tužilaštvo TK, MUP TK, “Merkator” centar, SPK “Mellain”, SPO “Avaz-Robot”, osnovne i srednje škole, fakulteti, restorani, mnogi trgovačko ugostiteljski objekti, što doprinosi velikoj frekvenciji pješačkog saobraćaja.

 

Standard:

Unutrašnja i vanjska PVC stolarija. Pločice u cijelom poslovnom prostoru. Automatski osigurači. Internet. Ventilacija. Voda. Struja. Klima.

Podijeli i sa drugima

Slične nekretnine

Facebook