Poslovni prostor povrsine 57 m2, u blizini Bingo City Centra, Tuzla

Poslovni prostor povrsine 57 m2, u blizini Bingo City Centra, Tuzla

Poslovni prostor povrsine 57 m2, u blizini Bingo City Centra, Tuzla

Tuzla, Bosnia & Herzegovina

Iznajmljivanje, Prodaja

Po dogovoru

  • iznajmljivanje – poslovni prostor – tuzla – bingo city centar – nekretnine
  • DSC_0437
  • DSC_0407
  • DSC_0412
  • DSC_0422
  • DSC_0446

ID Nekretnine :

 RH-7994-ponude

Broj soba
3
Kupatila
2
Kvadratura
57 m2
Godina izgradnje
2019

Kratki opis

Prodaje/Izdaje se multifunkcionalni poslovni prostor površine 57 m2 na veoma frekventnoj lokaciji u neposrednoj blizini Bingo City Centra u Tuzli. Veliki stakleni portali čine ga veoma svijetlim i prozračnim. Radi se o poslovnom prostoru koji je novoizgrađen. Lokacijski, poslovni prostor je idealan za razne tipove djelatnosti kao što su bankarske usluge, predstavništva firmi, saloni ljepote, trgovačko ugostiteljske djelatnosti i sl. U neposrednoj blizini se nalazi mnoštvo trgovačko ugostiteljskih objekata, banke, marketi, taxi i autobuska stajališta, što budućem vlasniku garantuje veliku frekvenciju kako pješačkog, tako i drumskog saobraćaja. Pristup objektu je omogučen direktno sa glavne južne saobraćajnice.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi u ulici Mitra Trifunovića Uče u neposrednoj blizini Bingo City Centra u Tuzli. U neposrednoj blizini se nalazi kompleks Bingo City Centar, BKC Tuzla, studenski hostel „Dorah“, glavna autobuska stanica, osnovna škola, sportski tereni, market “Bingo”, banke, apoteke, autobusko/taxi stajalište, kao i mnogi ugostiteljsko trgovački objekti što doprinosi velikoj frekvenciji kako pješačkog i drumskog saobraćaja.

Standard:

Centralno gradsko grijanje s kalorimetrom. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska petokomorna aluminijska stolarija. Pločice. Internet. Telefon. Kablovska TV.

Podijeli i sa drugima

Slične nekretnine

Facebook